Viimeisimmässä Ebe ry:n hallituksen kokouksessa esillä

Ebe ry:n hallitus kokousti Conddoorissa 13.10. Kokouksessa muisteltiin edellisiä, onnistuneita tapahtumia ja suunniteltiin tulevan syksyn ohjelmaa. Syksyn huipennuksena tulossa on upeat vuosijuhlat 5.11. Kiltasalissa hyvän seuran, ohjelman sekä ruoan ja juoman ympäröimänä (vielä muutamia paikkoja jäljellä, linkki ilmoittautumiseen täällä). Lisäksi syksyn ohjelmassa ovat Halloween-bileet Peducan ja Resonanssin kanssa yhteistyössä. Ebe on mukana myös HYYtymättömät-verenluovutuskampanjassa. Lue lisää Facebook-eventistä. Hallituskausi 2016 lähenee loppuaan joten seuravaan hallituksen valinta lähenee! Seuraava hallitus valitaan Ebe ry:n syyskokouksessa 15.11. Rexillä.

Koulutuspolitiikka oli tapahtumien lailla tapetilla edellisessä kokouksessa. Ebe ry on tekemässä kannanottoa lastentarhanopettajankoulutuksen opettajan pedagogisten opintojen puolesta. Tiedekunnan Iso Pyörä-johtoryhmässä on päätetty, että kaikkien opettajankoulutusalojen tulisi mukailla yhteinäistä linjaa. Tämä tarkoittaa sitä, että nykyisen 35 opintopisteen sijasta lastentarhanopettaja saisi kandidaatin tutkinnossaan opiskella vain 25 opintopisteen verran pedagogisia opintoja. Virallinen kannanotto lisätään myöhemmin kannanotot-välilehdelle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s