Jäsenet 2022

EBE RY:N HALLITUS 2022

PUHEENJOHTAJISTO

Iida Hongisto

Puheenjohtaja

a17224a9-b8ff-4e90-8341-48878e917847

Moikka kaikki Ebeläiset!🥰 Mä oon Iida, tuttavallisemmin Iitu, ja toimin tämän kauden hallituksen puheenjohtajana. Oon toisen vuoden opiskelija ja hallitus hommiin lähin mukaan 2021. Opintojen ja Eben ohella käytän vapaa-ajan suurimmaksi osaksi sarjojen katsomiseen ja ystävien kans hengailemiseen. Ootan innolla mitä kaikkea tullaan tällä kaudella tekemään ihan huippu porukan kanssa. Toivottavasti päästään taas pian tapaamaan kunnolla tapahtumissa ja penkereellä!🤩 Vielä kuitenkin päästään hetken aikaa juttelemaan zoomissa. 

 

Taika Vaulo

1. Varapuheenjohtaja, tuutor-vastaava, VOL-jaoston opiskelijaedustaja, Condus-vastaava ja työelämätiimi

723c6fef-a6d6-46b5-93aa-0454bf76e452

Moi kaikille! Oon Taika, ekan vuoden vakaopiskelija. Tulin mukaan toimintaa tässä 2021 syksyllä heti innokkaasti toimihenkilönä ja siitä hallitukseen. Toimin hallituksessa ensimmäisenä varapuheenjohtajana, tuutor-vastaavana, VOL-jaoston opiskelijaedustajana, Condus-vastaavana ja mukana työelämätiimissä. Tykkään vapaa-ajalla tehdä paljon kaikkea järjestötoimintaa, kattoo Disney+ sohvalla herkkujen kanssa ja hengailla mun kilpikonnan kaa ❤

 

Heini Kukkonen

2. Varapuheenjohtaja, tapahtumatoimikunta ja opintotoimikunta

2aa019aa-e594-4b58-be81-aaa1a61bce95

Moii kaikki! Oon Heini toisen vuoden vakaopiskelija. Lähdin toimintaan mukaan vuoden 2021 syksyllä toimaripestin kautta ja tällä kaudella toimin hallituksessa toisena varapuheenjohtajana, tapahtumatoimikunnassa ja opintotoimikunnassa. Vapaa-ajalla opintojen ja Eben ohella tykkään viettää aikaa musiikin parissa, kavereiden kanssa hengailusta ja leipomisen parissa. 

 

Lilli Hatinen

Hallituksen taloudenhoitaja, SOOL-vastaava, tietosuojavastaava, ympäristö- ja yhdenvertaisuusvastaava

fec23f48-6f0d-4bd1-a379-bad274962568

 

Moi kaikki! Mie oon Lilli ja ekan vuoden vakaopiskelija (ja samaan aikaan kolmannen vuoden steinerpedagogiopiskelija). Mie oon kolmatta vuotta hallituksen toiminnassa mukana, kuitenkin ekaa vuotta täällä Ebessä. Tosi ihana päästä tekee uutta, kun varapuheenjohtajan ja puheenjohtajan hommat on tässä ehditty kokea jo muualla. Mielenkiinnolla odotan tulevaa kautta ja sitä, miten ensi syksynä osaa yhdistää sekä opiskelut, hallituksen hommat että uuden ekaluokan opettamisen as in työt. Vapaa-aika menee tällä hetkellä vielä neulomisen, lukemisen ja omien koirien kanssa retkeilyyn. Innolla odotan tulevaa vuotta, ottakaa aina yhteyttä, jos tulee kysyttävää!

M

Ilona Heinänen

Hallituksen sihteeri, opintotoimikunta ja vuosijuhlavastaava

a686df36-baf5-44f8-89ae-59a3029b577b

Moikka! Oon Ilona ja ekan vuoden vakaopiskelija. Oon ekaa kertaa hallituksessa ja sihteerinä. Mun piti lähteä vain katsomaan toimintaa mutta päädyinkin sihteeriksi sekä opintotoimikuntaan ja vuosijuhlavastaavaksi. Tosi kivaa kyllä! Odotan innolla tulevaa vuotta ja mitä kaikkea onkaan luvassa. Toivottavasti päästään myös penksulle livenä. Vapaa-ajalla opetan tanssia ja vietän aikaa kavereiden ja perheen kanssa. 💃🏼😊

 

HALLITUKSEN JÄSENET

 

Silja Valta

Opintotoimikunta, tapahtumatoimikunta, liikunta-, ympäristö- ja yhdenvertaisuusvastaava

afe5710c-9499-4230-8a76-c72b6da475e3

 

Mä oon Silja ja opiskelen ensimmäistä vuotta varhaiskasvatuksen opettajaksi täällä Helsingin yliopistossa. Lähdin hallitukseen mukaan, koska mua kiinnostaa tosi paljon hallitushommat yleisesti ja erityisesti opiskelijoiden yhdenvertaisuuteen liittyvät kysymykset. Tänä vuonna toiminkin opintotoimikunnassa yhdenvertaisuus ja ympäristö- sekä liikuntavastaavana. Vapaalla mut yleensä tapaa meidän 2v ja 1v lasten ja kahden koiran kanssa riehumassa.

 Nähdään ainakin zoomin puolella ja toivottavasti myös ihan livenäkin pian!

 

Elina Pursiainen

Opintotoimikunta, viestintä- ja kansainvälisyysvastaava

17d3d1a3-2d5c-490d-be44-b94dd8f9b12d

 

Hei kaikille! Olen Elina, toisen vuoden vakaopiskelija ja toimin Ebe:n 2022 kaudella opintotoimikunnassa, viestintätiimissä sekä kansainvälisyysvastaajan pestissä. Lisäksi toimin tällä hetkellä kasvatustieteellisen tiedekunnan vaihto-opiskelijoiden tuutorina. Lähdin hallitustoimintaan mukaan tämän vuoden alussa joten uutta opittavaa on paljon. Vapaa-ajallani pelaan videopelejä (aina opintojen salliessa), harrastan karatea (aina koronan salliessa) sekä vietän aikaa kavereiden kanssa (aina opintojen ja koronan salliessa).

 

Emmi Nummela

tapahtumatoimikunta, liikuntavastaava, vuosijuhlavastaava

1933cf22-0fb2-4bbd-9091-d8f20184cce3

Moikku Ebeläiset, oon Emmi ja opiskelen toista vuotta varhaiskasvatuksen erityisopettajaksi. Hallitustoiminnassa olin mukana jo fuksivuonna toimihenkilönä ja tämän vuoden hallituksessa toimin tapahtumatoimikunnassa sekä liikunta- & vuosijuhlavastaavana. Odotan innolla tätä kautta ja uusien sekä vanhojen huippu tyyppien tapaamista! 

Emilia Kylliäinen

5d8f6087-e66b-43ac-a145-707d186eed03

Tapahtumatoimikunta, tuutorivastaava ja Helvot ry:n opiskelijaedustaja

MOIKKU! Oon Emilia, toisen vuoden vakaopiskelija. Lähdin hallitustoimintaan mukaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa muutamien sattumien kautta enkä oo katunut päätöstäni. Vapaa-ajalla arvostan hyviä keskusteluita ystävien kanssa, ravintolaillallisia, pitkiä kävelylenkkejä ja laadukkaita rikossarjoja. Toivon, että tulevalla kaudella päästään tapaamaan enemmän ihmisiä ja järjestämään lähitapahtumia!

 

Viivi Kivelä

 

 

VARAJÄSENEET

 

Maisa Sipiläinen

Viestintä- sekä tuotevastaava, hallituksen varajäsen

tempImagejAEVAB

Moikkamoiiiii! Mä oon Maisa, toisen vuoden opiskelija ja ebeläinen. Lähdin mukaan eben toimintaan fuksivuonna ja täällä ollaan vieläkin! Täällä hallituskaudella vastaan viestinnästä, tuotteiden hoitamisesta, sekä yleisestä pöhinästä. Ootan innolla, jospa tänä vuonna päästäisiin jo heilumaan penkereelle ja tapaamaan uutta porukkaa. Oon mukana kaikenlaisessa ainejärjestön toiminnassa, joten mikä ikinä kiinnostaa, tervetuloa kysymään siitä multa!

 

Roosa Vanhala

 Viestintä- sekä tuotevastaava, hallituksen varajäsen

5c5b1004-694f-4139-9675-1be415ad18a8

Heipsansaa ja hulivilihumpsins! Mä oon Roosa, tokan vuoden opiskelija. Hallitushommiin lähdin mukaan tuutoroinnin jatkeena, sillä mielenkiinto tapahtumien järjestämiseen alkoi syksyllä 2021. Vapaa-ajalla pelailen lego-marvelia, katon samoja sarjoja uudelleen ja sillon tällöin mut voi myös bongata Kaisa-kirjastosta jopa opiskelemasta. 

 

Nicole Rissanen

Tapahtumatoimikunta, työelämätiimi ja kulttuurivastaava

e577e193-5b4b-4084-9d57-f7958eda6da8

Hei! Oon Nicole ja opiskelen viimeistä vuotta varhaiskasvatuksen opettajaksi. Olen lähtenyt aikanaan hallitustoimintaan mukaan fuksivuotetani. Odotan tältä kaudelta ennen kaikkea lähi sekä etä tapahtumia! Vapaa-ajallani harrastan joogaa, pilatesta, lukemista sekä ulkoilua yhdessä koirani kanssa. Ihanaa alkanutta vuotta 2022. 

 

Aada Mussalo

Tapahtumatoimikunta, työelämätiimi ja kulttuurivastaava

WhatsApp Image 2021-02-18 at 15.28.08-6

 

Moikka kaikille. Miä oon Aada, kolmannen vuoden vakaopiskelija. Lähdin tänä vuonna toista kertaa mukaan hallitustoimintaan. Vapaa-ajallani harrasta voimistelua sekä vietän aikaa ystävien kanssa. Odotan innolla sitä, että päästäisiin suunnittelemaan ihania tapahtumia teille!  Näkyillään 🥰

 

Serafina Sahlsten

Alumnivastaava, työelämätiimi ja VOL-jaoston varaopiskelijaedustaja

WhatsApp Image 2021-02-09 at 17.38.34

Heipsun kaikki ihanat ebeläiset💙 Serafina tässä kirjoittelee eli tuttavammin Sera. On kolmannen vuoden vakaopiskelija ja lähdin jo fuksisyksynä mukaan Eben toimintaan. Odotan innolla tällä kaudella lähitapahtumia, jotta päästään vihdoin ja viimein yhdessä nauttimaan opiskelijakulttuurista

 

TOIMIHENKILÖT

Larissa Kukkohovi

Jenni Kuittinen

Venla Vainio

Lila Pesonen

Senni Myllykangas

Venla Mört

Susanne Ronkainen

Arla Wahlberg

Julius Montonen

Emilia Maaskola

Naa Sippola

Ellen Hänninen

Matja Lasarenko

Niina Lehtinen

Sara Volanen

Saana Syväjärvi

Maya Häkämies

Jere Järviharju

Sanna Verkasalo

Jasmin Galpotthawela

Vera Kettunen