Jäsenet 2021

EBE RY:N HALLITUS 2021

PUHEENJOHTAJISTO

Serafina Sahlsten

WhatsApp Image 2021-02-09 at 17.38.34

Puheenjohtaja

MOIKKA KAIKKI! OON SERAFINA JA TOIMIN EBEN HALLITUKSEN 2021 PUHEENJOHTAJANA. HURAHDIN HALLITUSHOMMIIN JO FUKSIVUODEN EKOJEN VIIKKOJEN AIKANA. OPISKELEN TÄLLÄ HETKELLÄ TOISTA VUOTTA VARHAISKASVATUSTA HELSINGIN YLIOPISTOLLA. OPINTOJEN JA HALLITUSHOMMIEN LISÄKSI ARKENI KOOSTUU OPASKOIRAPENNUN SEKÄ HEVOSTEN TÄYTEISESTÄ ELÄMÄSTÄ. PERHEESSÄNI ITALIAN KIELI JA KULTTUURI OVAT MYÖS LÄSNIÄ. TOIVOTTAVASTI PÄÄSTÄÄN JUTTELEMAAN TEIDÄN KAIKKIEN KANSSA ZOOMEISSA JA MAHDOLLISESTI MYÖHEMMIN MYÖS PENKEREELLÄ JA TAPAHTUMISSA.
Vilma Rissanen

WhatsApp Image 2021-02-18 at 15.28.08-4

1. Varapuheenjohtaja, opintotoimikunta, kansainvälisyysvastaava

Heippa! Mä oon Vilma. Oon toisen vuoden opiskelija ja tällä kaudella toinen Eben varapuheenjohtajista. Mun vapaa-aikaan kuuluu urheilu, sekä ajan viettäminen ystävien ja perheen kanssa. Erityisesti lumilautailu ja muu talviurheilu ovat sydäntäni lähellä. Ulkoilun lisäksi tykkään katsoa leffoja ja sarjoja viltin alla. Odotan tältä hallituskaudelta sitä, että päästään tekemään etäopiskelua piristäviä juttuja opiskelijoille, sekä myöskin että päästäisiin vielä tämän vuoden puolella näkemään ihan kunnolla tapahtumissa ja Penkereellä. Törmäillään Zoomissa ja pidetään huolta toisistamme! 

Elina Virtanen

WhatsApp Image 2021-02-18 at 15.38.43

2. Varapuheenjohtaja, opintotoimikunta ja työelämätiimi

Moikka oon Elina toisen vuoden varhaiskasvatuksen opiskelija. Oon toista vuotta myös mukana Ebessä. Tällä hallituskaudella toimin toisena varapuheenjohtajana, opintotoimikunnassa, työelämätiimissä ja SOOL-vastaavana. Hallitushommissa parasta on yhteisöllisyys, verkostoituminen ja asioihin vaikuttamisen mahdollisuus. Vapaa-ajalla tykkään urheilla, ulkoilla, käydä luonnossa ja nähdä kavereita. Toivon niin kuin kaikki muutkin, että tää korona loppuis ja päästäisiin tapaamaan livenä ❤ Jos törmätään jossain saa aina tulla juttelemaan! 

Jenni Kuittinen

WhatsApp Image 2021-02-18 at 15.28.08-11

Taloudenhoitaja, tietosuojavastaava ja vuosijuhlavastaava

Moikka!! Oon Jenni, kolmannen vuosikurssin opiskelija ja tällä kaudella myös Ebe ry:n taloudenhoitaja. Oon toiminut syksyllä 2019 ja 2020 tuutorina, joten oot saattanut törmätä muhun jo esim fuksipiknikillä. Vapaa-aikaa mulla ei tällä hetkellä juurikaan löydy vakaopen töiden, opiskelujen ja hallitustoiminnan ulkopuolella, mutta sillon kun aikaa löytyy vietän sen yleensä koira- ja ihmiskavereiden kanssa luonnossa. Jos tulee jotain kysyttävää hallitustoiminnasta, opiskelusta tai vaikka työelämästä ni laita ihmeessä viestiä!

Maisa Sipiläinen

WhatsApp Image 2021-02-18 at 15.28.08-10

Sihteeri, viestintävastaava ja tutorvastaava

Moikka moii! Mä oon Maisa, ensimmäisen vuoden varhaiskasvatuksen ope opiskelija. Hain tänävuonna ekaa kertaa Ebeen, ja oon mukana tän vuoden hallituksessa sihteerinä, sekä viestintävastaavana. On tosi jännää olla tekemässä juttuja, joita en vielä aikasemmin oo päässyt tekemään.  Kun aika ei mene Zoomista toiseen liittyessä, hengailen yleensä kaverien ja perheen kanssa. Mun harrastuksiin kuuluu saksofonin soittaminen, uiminen ja aina äänessä olemine :D… Lähellä sydäntä on myös eläimet, keikkailu ja pallopelit! Näkyillään; todennäköisesti Zoomissa!

 

HALLITUKSEN JÄSENET

Ainu Kipinoinen

WhatsApp Image 2021-02-18 at 15.28.08

 

Opintotoimikunta ja Helvot ry:n opiskelijaedustaja

Moikka kaikki! Mä oon Ainu ja opiskelen toista vuotta varhaiskasvatuksen opettajaksi täällä Helsingin yliopistossa. Olen myös toista kertaa mukana Ebe ry:n hallituksessa. Kautena 2021 olen mukana opintotoimikunnassa, sekä toimin Helvot ry:n opiskelijaedustajana. Minulle tärkeitä asioita on oikeudenmukaisuus, toista kunnioittava vuorovaikutus, sekä luonto. Odotan innolla tulevaa kautta! Nähdään ainakin Zoomissa ja TOIVOTTAVASTI jossain vaiheessa vuotta Penkereellä!

Aada Mussalo

WhatsApp Image 2021-02-18 at 15.28.08-6

Tapahtumatoimikunta, kulttuurivastaava ja viestintävastaava

Hellurei! Miä oon Aada. Opiskelen toista vuotta varhaiskasvatuksen opettajaksi. Lähdin tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukaan Eben hallitukseen. Odotan innolla, että  pääsen kokemaan uusia haasteita. Kaudella 2021 kuulun tapahtumatoimikuntaan, viestinnän tiimiin sekä toimin toisena kulttuurivastaavana. Vapaa-ajallani tykkään viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa sekä ulkoilla Espoon monipuolisissa maastoissa. Myös rentoutuminen omalla koti sohvalla sarjoja katsellen kuuluu tällä hetkellä vahvasti arkeen. Näkyillään zoomissa ja tsemppiä etäopintoihin! 

Nicole Rissanen

WhatsApp Image 2021-02-18 at 15.28.08-5

Opintotoimikunta ja kulttuurivastaava

Hei! Mä oon Nicole. Opiskelen toista vuotta varhaiskasvatuksen opettajaksi ja saan kuulua toista vuotta Eben hallitukseen. Tällä kaudella kuulun Eben opintotoimikuntaan ja toimin toisena kulttuurivastaavana. Odotan kovasti, kuinka päästä oppimaan uusia asioita hallituksessa! Vapaa-aikani vietän mielelläni yhdessä kavereiden kanssa tai ulkoillessa koirani kanssa, kotona erilaisia sarjoja katsomalla, mutta myös välillä joogaamalla. Nähdään zoomissa ja toivottavasti pian myös Penkereellä! ❤ 

Julia Puumalainen

WhatsApp Image 2021-02-18 at 15.28.08-7

Opintotoimikunta, tapahtumatoimikunta, tilavastaava, yhdenvertaisuus- ja ympäristövastaava ja VOL-jaoston varaopiskelijaedustaja

Heii kaikille!! Mää oon Julia, 24-vuotias kolmannen vuoden varhaiskasvatuksen opeopiskelija. Nyt alkoi mun kolmas vuosi Eben hallituksessa ja tänä vuonna saan toimia taas ensimmäisen vuoteni tapaan yhdenvertaisuusasioiden parissa sekä edunvalvonnan ja tila-asioiden ympärillä! Yhdenvertaisuus ja oikeudenmukaisuus  onkin mulle tärkeitä juttuja, joten senkin puolesta odotan tätä vuotta innolla. Vapaa-ajalla vietän paljon aikaa ystävien kanssa hääräten kaikenlaista. Toiveissa että mekin kaikki päästään vielä tapaamaan Penksulla ja tapahtumissa!! Siihen asti nähdään zoomissa ja heipataan kun tavataan ❤ 

Anna Oesch

WhatsApp Image 2021-02-18 at 15.28.08-12

Opintotoimikunta, tapahtumatoimikunta, viestintävastaava

Moikka! Oon Anna, toisen vuoden veo-opiskelija Penkereeltä. Oon tällä kaudella Ebe ry:n hallituksen jäsen, opintotoimikunnassa, tapahtumatoimikunnassa sekä viestinnässä mukana. Tää on mun ensimmäinen vuosi hallituksessa ja oon tosi innoissani tulevasta kaudesta ❤ Vapaa-ajalla harrastan musiikkia ja hengailen mun ystävien kanssa. Nähdään toivottavasti pian penksulla ja tsemppiä etäopintoihin!

 

VARAJÄSENEET

Ella Kämper

WhatsApp Image 2021-02-18 at 15.28.08-2

Tapahtumatoimikunta, liikuntavastaava, tuutorvastaava ja yhdenvertaisuus- ja ympäristövastaava

Heipsun! Mä oon Ella ja oon kolmannen vuoden varhaiskasvatuksen opeopiskelija Penkereeltä. Toista kautta toimin Eben hallituksessa varajäsenenä, ja kaudella 2021 oon mukana tapahtumatoimikunnassa, liikuntavastaavana, tutorvastaavana sekä yhdenvertaisuus- ja ympäristövastaavana. Pestit kuvastaa muo melko osuvasti, sillä liikunta (unisport <3), yhdenvertaisuus, luonto ja tietenkin tapahtumat ja niiden järjestäminen parasta! Toivon todella, että päästäisiin näkemään vielä livenä; Penksulla, unisportilla ja tapahtumissa, mutta siihen asti, tulkaa moikkaamaan Zoomiin ja isot etähalit teille kaikille täältä! 

Eero Vastapuu

WhatsApp Image 2021-02-18 at 15.28.08-8

Opintotoimikunta

Helou helou kaikille! Olen Eero ja opiskelen kolmatta vuotta varhaiskasvatuksen opettajaksi Helsingin yliopistolla. Nyt sitten on pyörähtänyt minulla kolmas kausi hallituksessa käyntiin ja tällä kaudella toimin hallituksen varajäsenenä ja pyrin oman jaksamisen rajoittamana vaikuttaa Eben opintotoimikunnassa. Samoilla linjoilla siis mennään kuin kahtena edeltävänä hallituskautena. Vapaa-aikani menee ystävien ja harrastusten parissa ja toivon tulevalta hallituskaudelta opiskelijakavereiden kanssa paljon yhteisen ajan viettämistä opiskelijajuhlien ja hallituksen asioiden parissa. Opiskelu- ja hallitusajan ulkopuolella harrastan jääkiekkoa, olen aktiivinen vapaa-ajan kalastaja ja kesäisin muuten aika kuluu kavereiden kanssa skeittiparkilla.

TOIMIHENKILÖT

Erin Hämäläinen

erinkuva

Tapahtumatoimikunta

Sauli Kivekäs

WhatsApp Image 2021-02-18 at 15.28.08-3

Tapahtumatoimikunta

Morjesta! Mä oon Sauli ja käynnissä on toinen vuosi varhaiskasvatuksen opeopiskelijana Helsingin yliopistossa. Lähdin vuonna 2021 ensimmäiseen hallituskauteeni mukaan toimihenkilöksi tapahtumatoimikuntaan, jotta voisin osallistua toimintaan monipuolisesti ja matalalla kynnyksellä. Tasapainoa yksiössä koneen ääressä opiskeluun tuo elämääni esimerkiksi liikunta ja kesäiset kalareissut. Uusiin ihmisiin tutustuminen ja juhliminen ovat myös tärkeitä juttuja, joten toivottavasti päästään pian yhdessä osallistumaan erilaisiin tapahtumiin! Siihen asti: vilkutellaan zoomissa ja hymyillään toisillemme =)

Aino Lindberg

Aino Lindberg

Alumnivastaava ja vuosijuhlavastaava

Anni Kuokka

WhatsApp Image 2021-02-18 at 15.28.08-9

Tapahtumatoimikunta

Moikkista mä oon kolmannen vuoden veo opiskelija Anni. Kolmatta vuotta hallituksessa ja tapahtumatoimikunnassa puuhailleena, en voi kuin suositella hallitukseen lähtemistä! Tänä vuonna olen mukana toimarina, joten auttelen siellä sun täällä, miten omilta kiireiltäni ehdin. Vapaa-ajalla hengailen poicciksen, mun kisun ja kamujen kanssa! Sain alkuvuodesta Just Dancen tänne kotiin, joten voi olla, että kouluhommat jää sen pelin takia hieman sivuosaan! Jos saisin yhden toiveen niin kyllä mä tän koronan hävittäisin, että päästäis hengailemaan ja vaikka jolleki hyvälle räppikeikalle! Lähe messiin? 

Elli Kärkkäinen

WhatsApp Image 2021-02-18 at 15.28.08-13

Opintotoimikunta, työelämätiimi, maisterivastaava ja Helvot ry:n varaopiskelijaedustaja

Moikka Ebeläiset, mun nimi on Elli ja oon mukana kolmatta kautta Eben hallituksessa! Valmistuin vakaopeksi just vuodenvaihteessa, joten arki kuluu tällä hetkellä töissä eskariopena (<3), mutta silti oon edelleen innolla mukana tekemässä teille vaikka mitä kivaa. Täysin pois Penksulta en myöskään vielä lupaa jääväni, sillä jatkan vielä tulevana syksynä VEO-opintoja, joten mahdollisesti nähdään myös sielläkin kulmilla 🙂 Tällä kaudella puuhailen toimihenkilönä Ebessä opintotoimikunnan, liikuntavastaavan, työelämätiimin ja maisterivastaavan pestien parissa, jee! Kun en oo töissä tai Zoomailemassa hallitushommissa niin oon luultavasti urheilemassa, ulkoilemassa, syömässä, laulamassa, soittamassa tai lepäämässä. Oon vihdoin opetellut pitämään itsestäni huolta myös rentoutuen (opettelin joogaamaan ja neulomaan, thanks koronakaranteeni!), joten sekin on mun top3- puuhaa hektisen, uuden elämäntilanteen keskellä 🙂 Moikkaillaan, kun nähhään! 

Johanna Airola

Kuva1

Työelämätiimi ja VOL-jaoston opiskelijaedustaja