Liittyminen

Miksi liittyä Ebeen?

Eben jäsenenä voit osallistua kaikkiin tapahtumiin aina vuosijuhlista retkiin ja erilaisista koulutuksista sitseihin. Ebe on edunvalvontaa, opiskelijoiden yhteistyötä, hauskanpitoa ja paljon muuta.

Ebe ry:n jäsenet voivat myös liittyä Suomen opettajaksi opiskelevien liittoon SOOLiin. SOOL tarjoaa jäsenilleen monia hyödyllisiä etuisuuksia, kuten vakuutusturvan, Opettaja- ja Soolibooli-lehdet, koulutusta, Talvipäivät alennettuun hintaan, kalenterin, työttömyysturvan, edunvalvontaa ja lisäksi monia muita jäsenkortilla saatavia alennuksia. Katso niistä tarkemmin SOOLin kotisivuilta.

Voit itse vaikuttaa tulemalla mukaan ideoimaan ja toteuttamaan toimintaa yhdessä hallituksen kanssa. Vaikka et tahtoisi hallituksessa ollakaan, voit aina ehdottaa jotakin tapahtumaa tai tilaisuutta ja tulla mukaan toteuttamaan mieleistäsi toimintaa!

Neljän vuoden jäsenmaksu on 12 euroa.  Varhaiskasvatuksen maisteriohjelmassa, VAKAMOssa, opiskelevat maksavat jäsenyydestään 6 euroa. Lisävuosi Eben jäsenenä esimerkiksi opintojen viivästymisen takia maksaa 3 euroa.

Miten liittyä Ebeen?

Ebeen liittyminen on helppoa ja yksinkertaista. Täytä sähköinen liittymislomake ja maksa jäsenmaksu 12e (tai 6e/2v) oheisia ohjeita noudattaen Eben tilille ja tulosta maksusta itsellesi kuitti.

TÄYTÄ LOMAKE TÄSTÄ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSctdIoXZSYkuSMGWaNx-q2Xe7kQ0RMXKid9WAT14bAxe7he2g/viewform

MAKSUOHJEET:

Pankki: Ålandsbanken

Vastaanottaja: Ebe ry

Tilinumero: FI28 6601 0003 2663 19

Viesti: Eben jäsenmaksu ja uuden jäsenen koko nimi

 

Jäsenyys astuu voimaan maksettuasi jäsenmaksun ja Ebe ry:n hallituksen hyväksyttyä sinut seuraavassa kokouksessaan Eben uudeksi jäseneksi. Osoittaaksesi jäsenyytesi, saat Ebe ry:n jäsentarran, jonka voit liimata opiskelijakorttiisi tai esim.HSL:n matkakorttiin. Jäsentarroja jaetaan mm. Eben kahvituksissa.

Sähköpostilistalle liittyminen

Ebe ry:n sähköpostilistalle kerrotaan tapahtumista, tilaisuuksista ja esimerkiksi avoimista alan työpaikoista. Jos siis haluat pysyä ajan tasalla Eben, tiedekuntamme ja koko yliopiston asioista, kannattaa liittyä listalle! Yliopiston suodatuksen ansiosta ei turhaa roskapostia pääse listalaisille.

Listalle pääset liittymään lähettämällä sähköpostin seuraavasti:

1. Jätä viestin otsikko tyhjäksi.

2. Kirjoita viestiksi: subscribe ebe-lista

3. Osoita viestisi osoitteeseen majordomo(at)helsinki.fi

4. Jos viestisi on mennyt onnistuneesti perille, saat jatko-ohjeet sähköpostiisi.

 

(Mikäli haluat erota sähköpostilistalta, lähetä osoitteeseen majordomo(at)helsinki.fi viesti: unsubscribe ebe-lista)